Granitbelægning udføres i alle former og mønstre

Hos Nordfyns Brolægning på Fyn nær Odense og Middelfart lægger vi gerne din nye granitbelægning. En granitbelægning kan blandt andet være granitgulv, granitfliser samt granit-kantsten. 

Tilbyder granitbelægning

​Vi er et kvalitetsbevidst belægningsfirma, der sætter en stor ære i at udføre et godt belægningsarbejde, når vi lægger fliser og sten. Vi laver altid en solid bund og sikrer samtidig, at der er en korrekt hældning. Dermed kan din granitbelægning holde i mange år.

Vi tilbyder naturligvis råd og vejledning i valg af materialer, farver og mønstre.

​Vores brolæggere udfører alle former for belægningsarbejde i hele syddanmark for både private og virksomheder. Vi er medlem af Brolæggerlauget i Danmark, hvilket er dokumentation for, at kvaliteten i vores arbejde er i top.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på granit

​Du er meget velkommen til at få flere oplysninger om, hvad vi kan tilbyde inden for granitbelægning. Vi kommer også gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, hvor vi drøfter jeres ønsker og behov, før vi udarbejder et uforpligtende tilbud på en granitbelægning.

Du kan ringe til os på telefon 23 43 68 90 for at aftale nærmere eller høre mere, eller du kan skrive til os på e-mail info@nordfynsbro.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Sandvadgyden 30, 5471 Søndersø, Fyn   |  Mobil: 23 43 68 90   |​   E-mail: info@nordfynsbro.dk