Flisebelægning: Belægning med stor holdbarhed

Hos Nordfyns Brolægning kan vi udføre enhver opgave inden for belægning. Om det er flisebelægning, stenmelsbelægning, mure eller noget helt andet, kan vi med garanti klare opgaven i høj kvalitet.

Vi er et kvalitetsbevidst belægningsfirma​, og vi sætter altid stor ære i at udføre et godt stykke arbejde ved lægning af fliser og meget mere. Ønsker du gode råd til, hvilken type belægning du bør vælge, klarer vi også det.

Flisebelægning for både private og erhverv

Hos Nordfyns Brolægning udfører vi både store og små opgaver inden for belægning og flisebelægning for kunder i Fredericia, Odense og på resten af Fyn. Vi er derfor klar til at tage imod din udfordring, lige meget om det er en mindre sti gennem din have, eller om det er flisebelægning til et stort industriområde.

Når vi har udført flisebelægning eller almindelig belægning , kan du regne med en holdbarhed på omkring 12-20 år, og du kan være sikker på, at vores arbejde er af absolut højeste kvalitet.

Klik her og se nogle af vores referencer inden for blandt andet belægning.

Få et uforpligtende tilbud på belægning

Hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende belægning, står vi altid til rådighed. Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud ved flisebelægning. Du kan kontakte os på telefon 23 43 68 90, men du kan også skrive til vores e-mail info@nordfynsbro.dk

Sandvadgyden 30, 5471 Søndersø, Fyn   |  Mobil: 23 43 68 90   |​   E-mail: info@nordfynsbro.dk